Om oss

Ocavis är en ögonklinik i Stockholm med kompetenta ögonläkare. Vi ser dina ögon som vårt stora fokus.

Ögonklinik vid Odenplan

Ocavis är en ögonklinik som har sin mottagning vid Odenplan i Stockholm.

Ocavis Ögonklinik erbjuder dig ett stort urval av olika tjänster inom ögonvård. Till oss kan du komma med de flesta ögonsjukdomar och ögonproblem som till exempel synnedsättning, skelning, diabetes, grå starr och röda ögon. Vi utför även ögonlocksplastik, tar bort skönhetsfläckar och olika laserbehandlingar. Vi erbjuder även synundersökning för körkort.

Våra ögonläkare har mångårig erfarenhet inom yrket och när du besöker oss garanterar vi alltid bästa möjliga service.

På Ocavis använder vi oss av den senaste tekniken. Vi använder oss av ett journalsystem som kallas TakeCare och tar emot remisser från alla olika läkare i Stockholms Läns landsting.

När du är på besök hos oss får du alltid träffa en ögonläkare. Vid akuta ögonsjukdomar som till exempel Keratit, Irit eller akut synnedsättning får du snabbt en tid hos oss.

Ocavis Ögonklinik

Hos oss träffar du kompetenta ögonläkare och trevliga medarbetare. Vi använder modern och högteknologisk utrustning i diagnostik och behandling.

Vårt uppdrag

Vi har kompetenta ögonläkare och trevliga, ansvarsfulla medarbetare. För diagnostik och behandling använder vi toppmodern utrustning.

På uppdrag av Region Stockholm (Stockholm Läns landsting) kan vi hjälpa dig med de flesta ögonbesvär t ex: grön- och gråstarr, torra ögon, ögoninflammationer, besvär med tårkanaler, synnedsättningar, gula fläckförändringar, tryckmätning, grön- och gråstarr, diabetes foto screening och laseroperationer för trycksänkning vid glaukom samt av efterstarr.

Kontakt & Bokning

Så kan du boka tid hos Ocavis Ögonklinik:

  • Ring & boka tid på 08-534 30 000
  • Skicka mejl till info@ocavis.se
  • Använd bokningsformuläret
  • Remiss från sjukhus, vårdcentraler, ögonläkare, andra specialistläkare samt optiker
  • Besök adressen nedan & boka i receptionen
Från år 2015 gäller den nya patientlagen som ger dig rätt att fritt söka vårdgivare i primärvården och den öppna specialistvården, vilket medför att du kan ringa till oss direkt för att boka tid.

Adress

Västmannagatan 52C
113 25, Stockholm

Öppettider

Mån – Fre: 08:00 – 17:00
Helgen: Stängt