Ögonspecialist Stockholm

Är du i behov av en ögonspecialist? På Ocavis ögonklinik har vi många års erfarenhet av att behandla olika typer av ögonbesvär och vi sätter alltid patientens behov främst!

r

Meddelande angående Covid-19

Om du har förkylningssymtom som hosta, snuva, halsont eller feber ska du stanna hemma. Gör ett självskattningstest på 1177.se för att se om du kan vårda dig själv i hemmet eller ringa telefon 1177 för sjukvårdsrådgivning. Det finns också speciella mottagningar som tar emot dig som har luftvägssymtom, kontakta din vårdcentral för mer information

Vänta inte med att söka vård!

Att plötsligt upptäcka att man börjar få problem med synen eller att ögonen känns ovanligt torra kan kännas obehagligt. Många kan dra sig lite för att undersöka problemet men när det kommer till sina ögon bör man inte vänta för länge med att söka vård. Vissa ögonsjukdomar kräver snabb behandling för att man ska undvika permanenta problem.

Specialist på ögonsjukdomar

På Ocavis ögonklinik Stockholm kan man känna att man är i trygga händer oavsett om man ska utföra lättare behandling eller om ens problem kräver en ögonoperation. På vår moderna mottagning arbetar erfarna ögonspecialister med högteknologisk utrustning i diagnostik och behandling. Vi kan hjälpa dig att behandla en mängd olika typer av ögonsjukdomar som t ex, grön-och gråstarr, ögoninflammationer, tårkanalbesvär, torra ögon, synnedsättning, tryckmätning, gula fläckförändringar samt laseroperationer för trycksänkning vid glaukom eller efterstarr.

Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting och har även ett nära samarbete med vårdcentraler, andra ögonkliniker och optiker. Önskar man så utför vi även privata ögonoperationer som linsbyte och ögonlocksoperationer.

Vår vision

På Ocavis ögonmottagning Stockholm förstår vi att utöver lyckad behandling så är det viktigt för våra patienter att de känner sig säkra och trygga genom hela processen. Vår vision är därför att ge våra patienter högkvalitativ ögonsjukvård med undersökning och behandling hos kompetenta ögonläkare samt kunniga och trevliga medarbetare. Kontakta oss idag för att boka din tid!

Ögonsjukdomar

Vi på Ocavis Ögonklinik behandlar ett stort antal ögonsjukdomar. Klicka på knappen här nedan för att läsa mer om ögonsjukdomar.

Priser

Ocavis ögonklinik använder sig av samma taxa som Region Stockholm (Stockholm Läns Landsting) gällande specialistvård.

• Nybesök/återbesök: 400 kr

• Remiss ifrån husläkare/vårdcentral/läkare med inriktning allmänmedicin/distriktsläkare: 200 kr

• Barn under 18 år: 0 kr

• Frikort gäller

• Grönstarrsscreening: 1200 kr

• Gråstarroperation: Vanlig patientavgift, 400 kr

• Co-payment av toriska linser vid gråstarroperation: 6000 kr per öga

• Co-payment av trifokala toriska linser vid gråstarroperation: 22000 kr per öga

• Linsbyte med trifokala linser: 26500 per öga

Drop-in

Vi erbjuder just nu drop-in tider. Som patient kan du få tid på en gång eller senare samma dag.

Besöksadress

Västmannagatan 52C
113 25, Stockholm

Kontakt & Bokning

Så kan du boka tid hos Ocavis Ögonklinik:

Drop-in

Vi erbjuder just nu drop-in tider. Som patient kan du få tid på en gång eller senare samma dag.

Besöksadress

Västmannagatan 52C
113 25, Stockholm

  • Ring & boka tid på 08-534 30 000
  • Skicka mejl till info@ocavis.se
  • Använd bokningsformuläret
  • Remiss från sjukhus, vårdcentraler, ögonläkare, andra specialistläkare samt optiker
  • Besök adressen nedan & boka i receptionen
Från år 2015 gäller den nya patientlagen som ger dig rätt att fritt söka vårdgivare i primärvården och den öppna specialistvården, vilket medför att du kan ringa till oss direkt så kan vi boka in en tid för dig.
Faxnummer 08 122 044 80

Adress

Västmannagatan 52C
113 25, Stockholm

Öppettider

Mån – Fre: 08:00 – 16:30
Helgen: Stängt